Söndagströttis …

Nicole har haft tre tjejkompisar som har sovit över. De var ute och åt igår kväll, köpte godis på väg hem och så stängde jag mig in i mitt sovrum så att de kunde sitta och prata vid matsalsbordet. Somnade men vaknade när några killkompisar kom efter midnatt och gick vid 2.30 inatt.

Även om det blir stökigt och jag kunde inte somna om tycker jag att det är skönt när de alla är här för då har jag åtminstone lite koll på min tonårsdotter.

Imorse var de trötta då tre låg i sängen och en i soffan. Jag gick istället och mötte upp Tania och hennes söta dotter Adelle på Kafé Orion för lite söndagsfrukost.

Hon visade mig hur man trollar bort pengar vilket jag är rätt så duktig på att göra själv =) Det svåraste är att få de att trolla tillbaka tycker jag =)

Efter vår frukost och en stund hemma för att kolla till tonåringarna kom Ulrica och Hans för att titta till köket innan det sista fixet ska göras nästa vecka.  Spännande det ska bli !!!

En sådan här vacker dag kan man inte tillbringa inne så tog en promenad och hela 19 grader är det i vår småstad idag! Helt otroligt fint och det är oktober! Kan det bli bättre än så här? Knappast …

Har en massa att göra men gör en bråkdel av allt som står på min ”to do list”. Ibland har man sådana här dagar och så ska vi snart gå på bio här för att se en film som jag tror är riktig bra <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *