A star is born …

Hemkommen från en otrolig film med Nicole, Ann-Louise och Saga. Kärlek och sorg i  ”A Star is Born” med Bradley Cooper och Lady Gaga i huvudrollerna.

Här ser ni de på röda mattan vid filmfestivalen i Venedig. Lady Gagas rosa fluffiga klänning är signerad Valentino om du nu undrade vem som är designern.

Filmen har fått en fantastisk mottagandet av både publik och kritiker vilket är extra roligt för Bradley Cooper som även är producent till den. Vem visste att Lady Gaga även kunde vara en sådan duktig skådespelerska och att Bradley Cooper även kan sjunga?

HÄR trailern

Tror att filmen kommer att få några Oscars om man frågar mig. Musiken är amazing, båda är fantastiska i sina roller samtidigt som jag kan inte förneka att Bradley är ursnygg i rollen som den alkoholiserade Jack.

Har du inte sett den måste du bara se den och ja, den här filmen ska ses på bio tycker jag och ett tips … ta med dig näsdukar …

OM du vet var man kan köpa en jacka som den Bradley har på sig tipsa mig gärna, måste bara ha en liknande i brun manchester!

 

4 thoughts on “A star is born …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *