”Mamma, vem tog kortet på dig?”

Igår la jag ut på Instagram och i bloggen en bild på mig tagen i Lerum och snabbt som bara den kom en fråga från min dotter på insta direkt gällande vem som hade tagit bilden. Jag anade snabbt att hon var rädd för att hennes pinsamma mamma ”JAG” hade bett någon av mina elever ta bilden så svarade med namnet på just en av de vilket fick henne att reagera direkt =)

Som tur är skämtade jag och erkände att nej, jag skulle inte be någon av mina elever ta en bild på mig så hon svarade med en massa ”hahaha” nöjd med svaret att åtminstone den här gången var inte hennes pinsamma mamma speciellt pinsam …

Klockan är snart 6.30 denna lördag morgon (varit vaken sedan 5), druckit en kopp kaffe här i sängen och ska snart titta på ett nytt avsnitt på ”House of Cards” innan jag ska upp för att vid 10 tiden öppna butiken i 3 timmar innan även jag kan ”ta helg” … Hoppas att dagen blir lika vacker som de senaste två för då blir det nog en skön promenad efter jobbet <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *