Att följa med och välja nya tapeter och tyger …

Min väninna Tania flyttade i helgen till en stor underbar och central femma på 150 kvm så idag följde jag med henne, efter att ha fixat mina fransar hos Emma, till Mariella för att välja ut tapeter och tyg till gardiner till hennes sovrum.

Både Amanda och Jackie (vovven) hjälpte till att välja ut och voilá bestämde sig Tania för en ursnygg tapet och fantastiska tyger som de ska sy upp gardiner med.

Sovrummet kommer att gå i vita, blåa och gröna nyanser med inslag av beige/guld och ska definitivt fota när allt kommer att vara klart om sisådär en månad….

Det är så roligt med både kläder och inredning och både Tania och jag är sådana som hellre köper en sak i taget som vi verkligen gillar (tyvärr oftast dyrare)  än flera ”bara för att ha” …

Jag klarade självklart inte av att själv bara vara med (och titta på när någon annan köper =) så var tvungen att låna hem två kuddar för att testa hur de passar i mitt sovrum och självklart var de alldeles perfekta.

Innan jag gick hem gick jag även och hämtade min egna order på tröjor i cashmere från Italien som både jag och en väninna har beställt till oss själva. Jag är otrolig känslig för stickat men cashmere tål min hud så klart =)

Klassiska, tidlösa, lyxiga och underbar mjuka och sköna. Nu har jag tre nya favorittröjor helt enkelt att mysa i denna höst och vinter.

Nu är klockan snart 16 och det är dags att sätta mig och plugga lite kriminologi …

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *