Från våren 90% tjänst !!!

Nyper mig lite i armen för idag har jag fått förfrågan om att från vårterminen jobba hela 90% då jag även ska få ha 2 klasser i psykologi!!!

En av psykologi lärarna ska nämligen vara tjänstledig nästa termin så jag får då möjligheten att undervisa i detta ämne som är en sådan underbar kombination till mina klasser i italienska. Såååå glad!!!

Från 45% till 60% och från januari 90%, det går undan minsann men så ska jag allt klara av mina kurser i kriminologi trots att det kommer att kräva en hel del disciplin från min sida och helgerna kommer delvis att ägnas åt detta. Den typen av utmaningar gillar jag dock att ha och tänker verkligen bevisa att det går …

Idag har en av mina klasser haft prov i italienska så ska sätta mig och rätta några efter att ha hämtat en kopp kaffe i fikarummet. Ute är det höst numera men vem klagar? =)

6 thoughts on “Från våren 90% tjänst !!!

  1. I tanke på den lärarbrist det är i Sverige just nu så kan typ vem som helst få 100% tjänster på skolor…

    1. På gymnasiet vill de gärna ha behöriga lärare och som lärare vill jag undervisa i de ämnen jag är behörig i så inte alltid så enkelt på gymnasienivå men tack för din kommentar snälla och för att jag kan känna mig tryggare genom din positiva syn på arbetsmarknaden =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *