Vita klassiska blusar med 25% rabatt …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Vill bara påminna om att dessa snygga vita blusar är bara två exempel på att Wakakuu fram till imorgon måndag 23.59 har mid season sale där de ger 25% på många av säsongens kläder, skor och accessoarer.

Den vita blusen från Ralph Lauren nu endast 899:- !!! Titta gärna HÄR för lite söndagsshopping …

Imorgon ska jag upp tidigt då jag ska från imorgon låta bilen vara hemma och åka till jobbet med buss/tåg och mina hörlurar är på laddning just nu så att jag imorgon kan sitta på bussen/tåget och njuta av någon spännande podd. Åker efter jobbet till Göteborg då jag ska gå och lyssna på en spännande föreläsning som jag hoppas kan ge nya insikter och motivation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *