En icke så nöjd katt …

Söndag, jag älskar söndagar och min startade med mys för att sedan möta upp min väninna Tania och ta en kaffe med henne. I helgen flyttade hon in i en magnifik nyrenoverad lägenhet på 150 kvm, dvs. nästan dubbel så stor som min, men så har hon även tre barn som självklart vill ha var sitt sovrum.

En fantastisk lägenhet som hon fick nycklarna till samma dag och voilá så har hon nu både en underbar central bostad samtidigt som hon även hittade en lokal att träna sina pt kunder i. Ibland faller vissa saker helt enkelt på plats och då stressen var stor om att finna nytt boende då huset där hon bodde bodde med sin man (som hon nu skiljer sig ifrån) ska säljas var detta en otrolig viktig pusselbit som nu föll på plats. Så otroligt glad för hennes skull …

Har gjort några ärenden och så har jag nu fastnat för House of Cards som jag egentligen dissade efter 4 avsnitt men som började bli bra i femte =)

Molly, jag och Netflix helt enkelt denna eftermiddag kväll, nu när jag även är klar med att ha skrivit ihop det italienska provet som en av mina klasser ska få göra imorgon.

Molly ser inte riktigt så nöjd ut =)

Min söta systerson Leo fyller hela 6 år idag så har ringt och sjungit för honom och ja, han överlät telefonen snabbt till min syster för att fortsätta leka med sina presenter. Gissar att min sångröst lyckades skrämma även honom =)

Nu lite ”House of Cards” och sedan lite egna studier …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *