När håret är precis lagom långt och lagom lockigt

Lördag idag vilket även betyder för min del att butiken är öppen 10-14 och det är en hel del underbara plagg kvar där priset är nedsatt mellan 60-80% så titta gärna in nästa lördag samma tid om du kan, denna fantastiska body från For Love and Lemons är bara en av de många snygga plagg som finns även i webshopen: www.lavendettaclothing.se

Efter stängning gick jag till min vän Fazli och njöt av en kopp kaffe innan han fixade till lite mitt hår genom att lägga till några extensions och locka håret lite lätt vilket jag bara älskar.

Han klippte upp det också en del för är verkligen nöjd med längden nu, inte för kort och inte för långt, helt enkelt alldeles l a g o m långt tycker jag <3

Är du förresten en kunnig och driftig frisör så söker han personal just nu …

En lugn lördag kväll för min del. Började titta på House of cards häromdagen och trots att jag har tittat på 3 avsnitt så har jag inte riktigt fastnat trots att så många tycker att det är en av de bästa serier. Får se om jag tittar på ett avsnitt till för att ge den ytterligare en chans eller om jag hittar något annat som lockar mer och som gör att jag fastnar i den.

Glöm inte att du har även 25% i en annan exklusiv webshop, se tidigare inlägg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *