Har du sett något?

Igår fick jag reda på att Sol, en av våra underbara och vackra tjejer som vi har fotat till webshopen har blivit misshandlat direkt efter att ha lämnat en av småstadens uteställen.

HÄR kan du läsa artikeln och självklart är en uppmaning i den att kontakta polisen om du har sett vem/vilka som har gjort sig skyldiga till denna misshandel då Sol har ingen minnesbild om vad som egentligen hände då hon blev slagen bakifrån och efter det minns hon inget.

Hoppas att någon kan ha sett något som kan hjälpa polisen att få fram den/de skyldiga då det är självklart extra jobbigt för Sol att inte ens veta vem/vilka förövaren/förövarna kan vara.

Som mamma till en tonårsdotter som redan innan har en stark oro för vad som kan hända så gör denna misshandel på en tjej jag känner samt som har inträffat i vår småstad att jag blir ännu mer orolig. Till alla tjejer som går ut, lämna aldrig varandra och är ni själva på natten ta en taxi hem <3

BT har självklart också skrivit om detta.

Dela gärna detta inlägg eller artiklarna i tidningen så att den uppmaning som Sol går ut med, om att hoppas att någon som har sett något i samband med misshandeln kan träda fram för att ge klarhet i vad som hände och i vem som kan vara skyldig till denna fruktansvärda misshandel.

En massa styrkekramar till denna underbara tjej och vill du skicka henne dina egna styrkekramar så finner du hennes blog HÄR.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *