Lunch och bulldag …

Vid 9.30 körde jag ifrån Varberg mot småstaden för att vid 12 möta upp min väninna Theresa och Tania för en mysig lunch på restaurang Oliven där jag valde fiskgrytan då jag så sällan äter fisk i vanliga fall.

Tania har en hel del spännande saker att se fram emot efter en jobbigare känslomässig period så nu är det bara för henne att titta fram för som Kaj Pollack påminner oss om så är denna den första dagen på de sista du har kvar att leva. 

Vill du anlita min väninna som PT eller för att komma i form genom bland annat Herbalife produkter (ska själv snart ta en hårdare kur med de för att gå ner de där 5 kg jag lagt på mig sedan ett par år tillbaka) så kan du kontakta henne genom att gå in på hennes hemsida HÄR, hon jobbar med garanterade resultat vilket känns som en trygghet i sig.

Vi tog lite kaffe och satt kvar en stund tills Nicole skickade ett sms då hon och kompisen Holly hade köpt tre olika bullar och ville ha Bullprovning.

Bara att gå hem för att mötas av dessa tre stora och mumsiga bullar för knappast någon som har missat att det är bullens dag misstänker jag =)

Själv orkade jag bara en liten bit för var så mätt efter den goda lunchen men de mumsade i sig och var nöjda med att just idag fanns en extra anledning att fika.

Vid 17 tiden körde jag Nicole till sin andra anställningsintervju och i slutet på nästa vecka får hon reda om hon får detta extra jobb som skolungdom på en arbetsplats som känns tryggt och perfekt att ha under gymnasietiden.

Nu är vi tillbaka hemma, Molly ligger och spinner bredvid mig och snart blir det nog någon film. Har du förresten mumsat i dig någon bulle? Bakat själv eller har du gjort som oss och låtit någon annan göra det? =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *