Studier och stövletter …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bubbleroom.

Idag hade alla klass 1 orienteringsdagen så fick under en timma vara funktionär och anteckna vilken tid de kom i mål samt se att de hade rätt stämpel på de korten de hade med sig vid starten. Ingen dålig organisation bakom en sådan dag så en stor eloge till alla idrottslärare som jobbat med detta.

På eftermiddagen lämnade jag min bil för städning och tvättning och voilá är hon nu ren och fin. Tog en kaffe med en vän och när Nicole kom hem åkte vi iväg för att handla medan nu sitter jag med lite pluggande i kriminologi då vi har en inlämning som ska vara inne på onsdag så har lite att läsa ikapp mig på för att imorgon kväll och på onsdag sätta mig och skriva ihop den uppgiften vi har fått mailat till oss.

Älskar att sitta och läsa, fundera och klura ihop något som verkar relevant och vettigt men ibland är jag som många andra ute i sista sekunden vilket självfallet är inte något drömscenario varken för inlärningen eller prestationen men ska allt nog få ihop något till utsatt tid.

Nicole sitter på sitt rum och har fått en saftig och krävande uppgift i samhällsvetenskap så hon har fått sin beskärda del att göra också och så är hon så nöjd med sitt handlande idag då vi var på City och hon köpte en massa dryck att fylla kylskåpet med då hon tycker att det är så fint och tilltalande när den är välfylld.

Så olika vi är på den fronten. Själv vill jag ha så lite som möjligt för att lockas så lite som möjligt =)

Avslutar med svar på en fråga jag har fått gällande vilka skor jag hade på mig i lördags och de är från Henry Kole och finns på bland annat Bubbleroom HÄR.

Kolla de i silver för halva priset! Vissa av skorna är som sagt på REA så rena fyndet just nu!!! Nu dags att dedikera mig åt studier …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *