Grattis Janne 50 år !!!

Igår fyllde Janne 50 år och självklart hade Johanna fixat några överraskningsmoment för honom då alla vi som känner Johanna vet att hon älskar att göra det där lilla extra.

De hade ätit middag med sina familjer men så hade hon i smyg fixat foton, storbildsteve, bubbel, tilltugg, tårtor och allt man kan önska sig på Taket, den underbara roaf baren med ett fantastiskt utsikt vid Stenpiren i Göteborg. När de kom upp dit tror jag att Janne måste nästan ha anat att middag med famiglian var inte bara det som var tänkt <3

Jag var gäst nr 2 som anlände vilket innebar att jag fick ta del av hans överraskningsminer när vänner dök upp med sång, paket och kramar till denna underbara 50åring för vi alla som känner väl eller mindre väl Janne vet vilken fantastisk varm och omtänksam man han är. Humor, livsglädje, lugn, intelligent och snygg är bara några av de egenskaper som jag förknippar med denna glada göteborgare och så har han italiensk blod i sig vilket gör honom självklart ännu mer s p e c i a l e!

Uppe på Taket där vi höll till så hade vi ett rum samt hela Taket för oss själva förutom under den stunden då ett sällskap på ca 8 personer satt där och njöt av lite dryck. De hamnade mitt i och älskade det så dog av skratt när de blev de första som höll ett tal för Janne. Allvarligt, hur roligt var inte det! Att gå upp och hålla ett tal för någon man inte känner framför familjer och vänner, skrattade så när de inledde med humor hur länge de hade känt Janne, typ 2 timmar =)

De fick stående ovationer så klart!

Jannes pappa håller tal för sin son, vilken känsla det måste vara …

Johannas pappa med fru höll ett tal med temat alfabetens alla bokstäver, så bra!

Många höll vackra, varma och personliga tal medan Janne njöt nog av varje ord och Johanna likaså för när man är kär så blir man lika glad själv vilket var så påtagligt när jag tittade på min väninna. Hon har ett sådant kontrollbehov och ville självklart att allt skulle vara perfekt vilket hela kvällen var så hoppas att hon kunde koppla av i detta. Älskar bilden nedan jag tog på de!

Går du in på min insta story @michelacastellari finns där några små video från kvällen att titta på <3 De ligger där fram till ikväll…

GRATTIS JANNE på din 50 ÅRIGA DAG och tack för att jag fick vara med och fira dig!!!

 

2 thoughts on “Grattis Janne 50 år !!!

    1. Tack själv snälla för de fina orden och för den underbara kvällen, åkte hem till småstaden med ett leende på läpparna för all den värmen och kärlek jag fick se och höra på. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *