Ny layout i bloggen …

Har länge velat ha en ny renare design i bloggen för tro det eller ej men även jag kan ibland tycka att ”less is more” och nu ä l s k a r jag min lilla blog och hur den ser ut tack vore hjälpen som Sanela har givit mig i detta. Tack snälla!!!

För tillfället har jag valt att ha bilden nedan som header, ingen favoritbild men kände inte för att ha samma som innan även om just den bilden var definitivt en jag gillade väldigt mycket. Får helt enkelt se till att fota en ny favorit inom kort.

Större bilder, länk till Instagram/facebook/mailen när du skrollar ner och som sagt en enkel, ren och snygg design. Mer behövs liksom inte …

Ville helt enkelt bara hälsa dig välkommen till denna nya layout, tacka Sanela för hjälpen och nu när tjejerna är tillbaka från sin inskuttsfest som de tyckte var lite barnslig (frågade om det var fiskedamm och rita knorren på grisen lekar =) så kan jag släcka ljuset och sova lite.

Buonanotte amici miei <3

7 thoughts on “Ny layout i bloggen …

  1. Hej
    Snygg header och skoj med ändring i bloggen. Vad fina lockar du hade i tidigare inlägg, så skönt att bara gå att tvätta håret o få de fixat
    Ha en fin helg
    Kram

    1. Tänk vad roligt det hade varit Mikael, har sådana underbara elever och skolan är verkligen fantastisk att jobba på. Hoppas att jag får fortsätta även efter sommaren … Maila till de, man vet ju aldrig …. du kanske kan vikariera tills en tjänst finns ledig …. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *