Snart kommer en liten förändring i bloggen …

Denna morgon vaknade jag och testade mitt blodtryck då jag sedan ca 8 månader tillbaka tar medicin för att sänka det. Undertrycket låg på 108 vilket är definitivt alldeles för högt, det ska ligga på ca 60-70 så har ringt läkaren som har ordinerat mig att öka min dos igen (hade gått ner 1/2 tablett) och ha en lugn helg. Yes, doktor!!!

Huvudvärk på köpet som en konsekvens av det så bäddar ner mig, tittar på någon bra film och är tacksam över att undertrycket ligger nu på 96 istället.

Nicole och kompisar ska på lite festligheter, Inskuttsfesten  i skolan så hon och Holly håller på och fixar till sig inför kvällen. Får erkänna att jag längtar redan efter att de är hemma så att jag kan somna gott =) Tyckte dock att en kriminalreporter jag lyssnade på häromdagen sa något rätt så relevant då vi föräldrar är överlag lite för rädda och vill kanske ha lite för mycket koll på våra barn. Det han sa var att ”dagens föräldrar lär barnen allt de ska vara rädda för och de glömmer att lära de att leva” så kan hålla med om att jag kanske ska sänka lite det där kontrollbehovet jag gärna har men som är förknippad med den absurda bilden man har över allt som kan inträffa men som statistiskt sätt talar emot den.

Nåväl, snart ska de iväg och skutta in i skolan som de glada tonåringar de är …

Under kvällen ska bloggen få en liten förändring som jag ser fram emot så önskar jag dig en mysig fredag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *