Bokmässa och lockar …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu.

Idag har jag lämnat linserna hemma och gått runt i glasögon vilket har känts lite lustigt måste jag erkänna då allt känns närmare och skarpare än vad det gör med linserna trots att det är samma styrka på båda.

När jag kom till Kafé Orion imorse noterade Babis min look med glasögon genom att säga att han tyckte att jag såg ut som en spaningsledare, hahaha! Tänk om det bara hade hängt på ett par glasögon …  =)

Från Orion till Göteborg för att gå på årets bokmässa men först passade jag på att gå till NK för att prova några tröjor från Marlene Birger.

Provade flera stickade men de var verkligen stickiga vilket jag inte riktigt tål. Jag älskar däremot cashmere så klart men en tröja som jag fastnade för och som inte var sticksig är denna underbara från just Marlene Birger och som heter Aleya. Jag har på mig storlek S på bild så den är väldigt snäll i storlek med tanke på att den är lite lite oversize.

Tröjan finns på NK men även HÄR under varumärket Marlene Birger.

Skulle ”göra mig till då en liten ”regel” säger att ju längre upp en tröja kommer runt halsen desto större byst får man vilket jag definitivt inte vill och ska ha men jag älskar polo och tröjor som likt denna går upp lite eller mycket så jag tänker mer på vad jag gillar än på vad jag borde ha på mig.

Från NK till Svenska Mässan där jag gick runt bland montrar, böcker och lyssnade på några föreläsningar. Såg några kollegor men de flesta av oss gick runt själva då alla kom från olika håll och anlände vid olika tider.

Lyssnade på en man som berättade att vill man få sitt barn att läsa så ska man säga att denna bok (den man vill att han/hon ska vilja läsa) får du inte läsa då den innehåller för mycket mord, sex eller vad man nu vill säga. Då kommer barnet nämligen att med större sannolikhet att vilja läsa den och som föräldrar har man lyckats med konsten att få sin vilja igenom. Det där med ”den förbjudna frukten” får vi nog alltid leva med …

Gick vidare till den monter där bland annat Johannas bok finns uppställd och sa en snabb ”hej” till henne då hon hade precis kommit och skulle precis gå och efter lite mer rundvandringar bland all litteratur och kunskap åkte jag hem till småstaden där jag stannade på Salong Fazli där underbara Olivia tvättade och lockade mitt hår.

Visst blev håret bra? Älskar att ibland inte behöva tvätta/torka och fixa håret själv samtidigt som detta var precis vad jag behövde. Nu behöver jag inte tvätta det på 4-5 dagar vilket är så sköööönt!

Min tröja har vissa av er frågat om tidigare och den är köpt i Göteborg men såg att den även finns HÄR under varumärket Isabel Marant i både en annan nyans och även som luvtröja. En skön sweater som dock är lite mer än en vanlig sådan och den typ av plagg jag verkligen älskar att ha på mig.

Nu ska jag nog ta fram dammsugaren och så är Nicole och tränar med sin kompis för första gången, typ i sitt liv =) De ska provträna i 2 olika gym innan de bestämmer sig för vilken som passar de bäst men oavsett är jag glad att den tonårskroppen får röra på sig lite.

Nu ska jag som sagt dejta dammsugaren och städa lite i nylockat hår =)

 

2 thoughts on “Bokmässa och lockar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *