Inbjudan till lördagsmingel …

Min morgon började redan med att fixa naglarna kl. 8 hos duktiga Rimma och valde färgen ”lipstick” då det är lite roligt med variation så länge jag håller mig nyanser som är lite diskreta av sig =)

På lördag mellan 13-18 har de på Smith Beauty lite öppet hus så gå gärna dit och mingla. Jag gör både naglar och fransar där så kan varmt rekommendera ett besök.

Efteråt gjorde jag mig skyldig till 10 minuter i solarium vilket definitivt inte är bra för huden men så skönt för psyket, ibland får man välja och idag valde jag ljusterapi =)

Sedan har jag varit och hämtat ett par jeans Nicole har beställt på nätet och ett par skor jag själv har beställt så lite ärenden för att sedan ha en tonårsdotter som kom hem direkt efter skolan för att prova sin order och äta av de goda macarons min väninna Tania hade köpt till henne (och mig) i Paris. Så gulligt av henne <3

Klockan 18 hade jag sedan ett möte med underbara Sanela som skulle visa layouten hon har gjort till min blog så på lördag morgon kommer den att se lite annorlunda ut. Jag gillar clean och sidan kommer att bli just det så ser fram emot att höra vad du tycker <3

Imorgon blir det bokmässa i Göteborg och gissar att det är många lärare som ska dit just imorgon så ser fram emot att gå runt och njuta av alla böcker och ta del av någon föreläsning innan några av oss lärare kanske möts upp för en after work efter mässbesöket.

Nu ska jag smyga in i Nicoles rum som är ikväll hos sin pappa och se om hon har lämnat någon macarons till mig … hoppet är det sista som överger en sägs det …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *