Molly 2 år !!!

Jag är otroligt dålig på att komma ihåg när nära och kära fyller år och i ”nära och kära” ryms även min katt Molly som idag fyller 2 år!!!

Minns att jag vaknade mitt i natten för nästan 2 år sedan och såg på en Facebooksida för just Birma katter att en uppfödare hade en kull som var leveransklar inom bara några veckor , skrev till henne direkt och fick svar lika fort då hon jobbade natt. Vid 4 på natten hade jag swishat 2000:- och ”tingat” henne utifrån den här bilden.

När Nicole vaknade några timmar senare fick hon reda på att vi hade köpt en katt =)

Det var hennes försäkringsbolag (där hon är registrerad med uppfödarens namn)  som skickade ett sms för att gratulera henne vilket gjorde att jag blev påmind om hennes födelsedag. På något märkligt sätt så räknar jag nog mer från dagen jag hämtade henne på stationen i Norrköping. Vårt första gemensamma kort och hon var så lugn hela tågresan hem i den mjuka väskan för små djur jag hade köpt dagen innan.

När vi kom hem sent på kvällen så fortsatte hon att bara vara lika lugn och så låg vi där och myste i soffan länge så att hon skulle känna sig hemma.

I början var hon och Knut lite misstänksamma mot varandra men bara efter några veckor blev de vänner <3

Titta på Knuts alldeles runda och underbara ögon. Den hunden, finns ingen som honom <3 Sedan maj månad är han i himlen medan lilla Molly är nu snart en tonåring.

Vet att Knut skickar en hälsning från himlen så en stor grattis till Molly Castellari, hip hip hurra !!! =)

 

 

2 thoughts on “Molly 2 år !!!

 1. Hej

  Grattis Molly på 2 årsdagen, hipp hipp hurra….blev det lite extra godsaker till Molly? Förra helgen när jag var på dop i Småland, jag är en stolt gammelmoster.
  . Då samma helg firade jag en katt Elsa som fyllde 1 år, med paket, visserligen fyller hon den 19/9 men då var jag ju hemma i Stockholm
  Ja lilla Knut, kommer du skaffa någon mer hund? Jag är mer hund människa, än katt
  Kram

  1. Hon fick självklart lite extra godsaker =)
   För tillfället tänker jag inte ha hund för vet inte riktigt hur mitt liv kommer att se ut i framtiden så en hund får vänta och jag är både katt och hundmänniska så kan se fördelarna med katt just nu och så älskar jag när hon lägger sig och spinner bredvid mig ihoprullad <3
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *