När att tacka nej till något trevligt känns ändå ok …

Min morgon startade med en tidig kaffe på Kafé Orion med Babis och där satt vi en bra stund och pratade om mänsklig respekt, hans icke förståelse för sociala medier och hur han redan som 14årig tog jobb på en båt och fick klara sig själv. Det han längtar efter är att Tania och jag tar honom till Limmared Värdshus för att där äta deras berömda schnitzel så det måste vi allt se till att göra.

En hiss selfie fick det bli på väg till honom och vårt djupa samtal.

En alldeles perfekt start på en söndag om han frågar mig. Vid lunch kom sedan en vän förbi och det blev ännu mer samtal om livet, om alla de positiva förändringar som sakta men säkert sker och förhoppningsvis kommer att ske samtidigt som jag fick tacka nej till erbjudandet om en resa till solen då jag ska opereras den 18 oktober och skulle ändå ändå varken få bada och troligtvis skulle de inte rekommendera en lång flygresa 8 dagar efter operation.

För mig är denna operation så viktig att jag vill verkligen inte äventyra dess resultat på något som helst sätt även om det hade varit otroligt skönt med en vecka i värmen under höstlovet. Kommer att göra exakt som de säger kan jag lova nu när jag äntligen ska få göra operationen så solveckan får vänta till ett annat tillfälle och då kan jag tom. starta dagen med en löparrunda istället =)

Nu ska jag iväg och handla lite och sedan ska jag titta på ytterligare ett avsnitt av en serie som heter ”Shooter” som jag fastnat för … Inte så psykologisk som mina favoriter och ingen direkt verklighetsförankring i den men rätt så spännande när man har börjat titta och så är inte Ryan Philippe så ful att titta på heller =)

Från och med imorgon börjar jag även jobba på måndagar så ny vecka med nytt schema och ny utökad tjänst.

Min bil som, sedan jag skaffade den för 1 1/2 år sedan, inte har blivit använd så mycket får äntligen luftas en hel del även om jag misstänker att under de mörkaste månaderna kommer jag att välja ta buss/tåg till jobbet men håller tummarna för att kunna få använda bilen ett tag till för bekvämligheten är självklart större.

Nu lite Netflix denna söndag kväll …

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *