Säsong Mou Boots med 20% rabatt !!!

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar.

Snart är säsongens för mina favoritskor MOU bootsen som jag har verkligen lyckats sälja in i butiken och fått många kunder att upptäcka. Nu när jag själv har bara några få kvar och inte några kvar alls i den mer klassiska modellen tänkte jag tipsa om att du kan finna MOU precis HÄR.

DET BÄSTA jag såg nu är att du får 20% om du anger koden: shoes&bags20 (gäller till 23/9 och gäller även på andra skomärken med undantag för Acne studio samt väskor)

Som exempel finner du märken som Ugg, Marlene Birger, Tory Burch, Mou, Bally mm.

Jag är den som tycker att det är roligare med märken som inte syns på varannan människa och speciellt som inte alla tonåringar går runt med samtidigt som jag tycker att Mou bootsen är skönare och tåligare än många andra i samma genre.

Mina favoritmodeller är inner wedge då den har som en osynlig kilklack som gör att du känner dig klädd då du kommer upp lite och så gillar jag även den låga varianten som kallas för sneakers. Här nedan ser ni bild på två av mina som just är i de två nämnda modellerna.

Jag har fyra par själv som jag bara älskar och går alltid barfota i,  även när det förra vintern var -12 grader. De håller värmen kan jag lova och foten andas i de så en alldeles perfekt sko för de likt mig som gillar en cool sådan som dock även är väldigt praktiskt och skön.

Klicka dig fram till de hos Wakakuu som är en av de få svenska webshopar som har de och nu när jag själv inte längre tar in de då jag håller på och stänger vet jag att många efterfrågar de nu när hösten och vintern kommer.

 

6 thoughts on “Säsong Mou Boots med 20% rabatt !!!

  1. Hej

   Ok, förstår, Tack för svar. Synd, då kanske de kommer fler plagg till våren
   Tack så mycket, härligt med helg
   Kram

 1. Jippi beställde ett par Mou med din rabatt, tack! Jag har ett par i guld höga i den vanliga modellen & ett par gråa i modellen med inbyggd kilklack! Nu blev det ett par svarta!! Sen är jag redo för kylan!

  Kram Karin❤

  1. Visst är de underbara Karin, jag älskar mina, bästa vinterskon som finns <3 Såg först att jag hade bloggat om de att de hade 20& rabatt på skor så la in den snabbt i inlägget för 20% är en bra rabatt nu när deras säsong kommer.
   Kram tillbaka till dig Karin <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *