Att gå till bilen med ett leende på läpparna …

När jag lämnade skolan idag gick jag mot bilen med ett leende, tacksam för de elever jag har i mina olika grupper.

När jag gick upp för trappan till våningen där vi har våra lektioner tidigare idag hörde jag nämligen hur en av klasserna satt i grupper och övade på italienska vilket kändes otroligt gulligt om man nu kan använda det ordet i beskrivningen.

Nu är jag hemma, har tvättat håret (det var på tiden)  och så har jag lagt en hårinpackning som får sitta kvar i en halvtimma. samtidigt som jag mumsade i mig den acai bowl som jag hade köpt direkt efter att ha parkerat bilen hemma.

Nu väntar vi på stormen eller vad tror ni? Blir den så kraftig som de påstår eller inte? Oavsett så är det skönt att inte sitta i en bil om det börjar blåsa så mycket som de tror.

Har fått frågor angående min nagellack men har ingen aning vad den heter men här ser ni att det är en ljusare nyans av nude om ni hittar någon liknande.

 

Någon gång ska jag våga mig på en grön nyans som jag har sett som är riktig snygg men för det mesta fegar jag och väljer nyanser som är mer ”jag” …

Nu ska jag skölja av hårinpackningen och njuta av en skön fredag kväll för hur skönt är det inte med helg även om jag ska jobba även imorgon i butiken samtidigt som jag även måste plugga en hel del …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *