Att planera en resa tillsammans …

Gårdagen började med en kaffe med min väninna Tania som precis kommit hem från Kuba och som idag är redan i Paris och med hennes underbara söta dotter Adelle.

Gick sedan några ärenden pga. ett halsband som jag måste ha tappat för att kolla om någon hade lämnat in den på hittegods men även för att anmäla detta. På eftermiddagen satt jag i telefon och gick igenom mina privata försäkringar för att börja någonstans.

Har nämligen kommit fram till att jag vill ha den där sjukvårdsförsäkringen som är för mig ruskigt dyr men så viktig att ha när man väl behöver den. Genom mitt problem med ansträngningsinkontinens har jag fått se hur långsamt saker och ting kan gå till medan väninnor som har haft just den privata sjukvårdsförsäkring har fått tid och operation inom en månad att jämföra med att det har tagit mer än 1 år för min del från det att jag sökte hjälp för det.

Nästa vecka har jag bokat en tid för att gå igenom hemförsäkringen osv. för känner nu att jag vill samla allt hos samma försäkringsbolag och vill ha koll och känna en trygghet i detta.

Var och handlade efter min dotters inköpslista då vid 18 tiden kom Ann-Louise och Saga för att prata och planera en New York resa på 3-4 dagar sista maj. Nicole hittade ett fantastiskt hotel med bästa läge men ska in på ngn resebyrå idag för att bara kolla av vissa saker innan vi bestämmer oss för att boka.

Vi hade även en riktig diskussion kring ett provocerande ämne och det är intressant hur de moraliska aspekterna man har i ung ålder och som är för all del helt rätt att ha förändras oftast med åren. Saker och ting blir inte längre så svart/vita då åren lär oss, på gott och ont, att det vi trodde vi aldrig skulle acceptera, göra kan faktiskt ske ändå.

Två tonåringar med sunda värderingar har vi och det gillade vi <3

Ann-Louise hade med sig detta goda vin och jag som gillar men inte tål rött vin kan erkänna att jag känner av det. Hur kan jag som italienska inte tåla vin? Så märkligt, lika märkligt som att jag kommer alltid i tid och inte kan/gillar att laga mat. Vissa generaliseringar lever man helt enkelt inte upp till =)

En mysig onsdag kväll med planering/diskussioner och kärlek.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *