Äntligen datum för operation !

När sköterskan ringde mig denna förmiddag för att säga att vi skulle boka tid för operationen jag har väntat på läääääänge så kändes det så skönt att få skriva in det i almanackan.

Då här i Borås kunde de inte garantera mig en operation förrän efter nyår så erbjöds jag att göra det i Stockholm där de kunde ta emot mig.

Den 18 oktober ska jag därför till Stockholm på St. Görans sjukhus och göra DENNA operation mot ansträngningsinkontinens som det så fint heter. Lite besviken att det inte blir någon narkos på det men får helt enkelt acceptera det.

Känslan om att snart kunna börja springa och träna utan begränsningar och gå ner de där kilon som jag har lagt på mig mycket pga. att jag just har slutat röra mig förutom lite styrketräning vid några enstaka tillfällen gör att narkosdelen är mindre viktig. Får dock sova över där då jag ska opereras sen eftermiddag/kväll.

Tittade in på deras hemsida som gav mig ett tryggt intryck så den 18 kan inte komma fort nog …

Jag ville bara pussa den sköterskan som ringde mig och hon hörde nog lyckan från min sida för hon skrattade lite när jag påpekade min glädje =)

Till alla kvinnor som har samma problem ta tag i det direkt, hade jag vetat vad jag vet idag så hade jag ringt den kliniken som ska operera mig och frågat vad det kostar att göra operation privat för det är så mycket som begränsas pga. av detta.

Nu dags att plugga denna torsdag för imorgon väntar jobb och på lördag är jag i butiken 10-14 då den är öppen för er som vill komma och titta på REAN eller på de jackor & västar som inte är det =)

One thought on “Äntligen datum för operation !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *