Work shop smink by Lizette …

Igår kväll kom min fina väninna Lizette som säljer produkter från Mary Kay för att ha en liten visning för några väninnor genom att lära oss några grunder för hur man sminkar sig.

Skrattade när min väninna Eva som jag har känt sedan många år tillbaka och som jag även har varit granne med berättade att hon hade garderat sig med att äta innan hon kom. Hon känner mig väl helt enkelt och vet att jag inte är den som sätter sig och fixar ihop snittar eller vad man kan tänka sig vilja fixa ihop när man har några gäster hemma.

DOCK hade jag låtit andra göra det som jag själv anser vara rätt så tråkigt så kanske att alla blev ändå LITE LITE förvånade när en massa små snittar dukades upp =)

Någon som inte känner mig lika väl frågade om jag hade fixat de vilket resulterade i ett lite hånande skratt från min dotter som just då var precis där vi var istället för i sitt rum =)

Kafé Orion fixade och kan säga att jag har en hel del kvar då inte allt ens dukades fram. Överdrev lite när jag beställde får jag väl erkänna …

Å andra sidan var vi 2 färre än vad vi skulle ha varit så kanske att just dessa 2 hade ätit upp allt som blev kvar? =)

Lizette som kom en stund innan gästerna plockade fram speglar, rosa små handdukar och allt som behövdes för att ha en workshop i skönhetens tecken och jag fick vara den hon sminkade ögonen på för att visa hur man ska tänka.

Tyvärr glömde jag helt av att ta bilder på gästerna som dock kanske inte hade uppskattat det men här ett par bilder innan de anlände.

Dessert serverades också, hahaha!

Om inte bild på gästerna fick jag åtminstone en bild på Lizette som stannade en stund efter att mina vackra väninnor hade gått. Tack tjejer för att ni tog er tid att komma hem till mig en måndag kväll <3

 

Och självklart tack Lizzan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *