Clarins Askunge kräm …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordic Feel.se

Denna kräm blev jag introducerad för många år sedan under en semester på Rhodos med två väninnor som hade den som favorit och Sara som hade just skönhetsprodukter som intresse var noga med att berätta att just denna kräm från Clarins använde alla som hade ”koll”. Vad man menar med alla som har koll vet jag dock inte =)

Självklart köpte jag den direkt när vi kom hem och sedan dess har denna tub funnits i min hylla och jag lovar att den håller länge då jag framförallt använder den under ögonen för att försöka eliminera lite de där tecken på trötthet som gärna syns tydligare ju äldre man blir då den jämnar ut linjer …

Vet flera väninnor som har denna som en favorit så om du inte har den sedan tidigare eller behöver en ny sådan så tycker jag definitivt att du ska passa på att köpa den idag när du får 20% rabatt (om du handlar för över 599:- och sista dagen idag) genom att klicka in dig HÄR och söka dig fram till den under varumärket Clarins som är en favorit för sina goda dofter på body lotion och så har jag även deras ögonskuggor när jag väl får för mig att använda de.

Koden du måste ange är SUPERWEEK20 …

Nu ska jag tvätta lakan så att både Nicole och jag får nybäddade sängar med rena lakan som doftar nytvättat och så ska jag sätta mig med min uppgift i kriminologi.

Nicole är i Göteborg och har sovit över hos  Linda och Holly så har eftermiddagen för mig själv då jag misstänker att de ska göra staden lite innan hon kommer hem.

Nu studier och tvätt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *