Att gå in en sagoskog …

Efter en kaffe med bland annat Babis då vi diskuterade blodtrycksmediciner (han slår mig i antalet han tar) så gick jag och solade solarium för ibland tycker jag att det är så otroligt skönt att ligga där de där 10 minuter som jag ofta väljer för att få lite ljusterapi (låter vettigare än den största anledningen) och lite färg.

Sedan tog jag bilen till Västersjön där jag gick en promenad i ett område där inte många går. När jag mötte en man där i skogen så lovar jag att jag vände om mig några gånger för att se att han inte följde efter mig men han gjorde det inte tack och lov. Har man hamnat i obehagliga situationer tidigare så är man lite försiktig och därför valde jag idag ett område där få gå och känner till.

Försökte mig på konsten att prata med hästarna genom att gnägga lite lättsamt men de förstod nog inte mig för de närmade sig inte som jag ville =)

När man går in i skogen så känns det som att gå in i en sagoskog för färgerna och allt känns lite annorlunda och spännande.

Tänk vad mycket jobb och promenader som ligger bakom skapelsen nedan.

Från skogen till City för att handla lite och nu ska jag ladda på tvättmaskinen en omgång till för att sedan koka lite kaffe och sätta mig med min uppgift som jag ännu inte påbörjat …

Hoppas du njuter av en skön söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *