Nyanser av beige …

Idag hade jag butiken öppen 10-14, fantastiskt väder ute för alla som springer Kretsloppet här i vår småstad medan jag själv är nu hemma och ska snart sätta mig och skriva en inlämning i kriminologi.

Nicole ska, när kompisen Holly är tillbaka från en fotbollsmatch åka med henne till Göteborg, gå på Liseberg och mysa i grannstaden.

Själv blir det studier, någon film, göra ett program för helgen i Wien i slutet på november, ta ett varmt bad och vem vet om inte ett glas vin slinker ner så att jag kan vara lite mer friare i mina tankar när jag skriver min uppgift om huruvida samhället grundar sig på ett icke rationellt tankesätt.

Imorgon vill jag vakna tidigt (vilket jag alltid gör) och starta söndagen med en skön och lite längre promenad så min lördag kväll kommer att vara väääääldigt lugn med studier, Wien googlande  och någon bra film.

 

Fick en hel del frågor på Instagram angående min tröja som är i 100% cashmere och från Italien. Jag är rätt så ”sticksig” och känslig av mig så min hud tål bara cashmere tyvärr =) Västen finner du istället HÄR.

Nu ska jag krypa ner i ett badkar fylld med badskum och starta min helg mood genom det och missa inte föregående inlägg om du vill ta möjligheten att köpa skönhetsprodukter med 20% rabatt <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *