Hjälp mig finna en etta eller tvåa …

De flesta som läser min blog eller tittar på min insta story @michelacastellari vet att varje morgon på Kafé Orion sitter en 65 årig man som heter Babis som likt många andra har en spännande historia bakom sig men sedan han var 14 år så har han fått klara sig själv.

Nu är det så att Babis skulle verkligen behöva en större etta eller en tvåa på bottenvåning då han har problem med att gå och helst med badkar. Hyran får max vara 4000-5000:- så har du eller hör du någon som har en lägenhet med de förutsättningar i centrala Borås får du gärna höra av dig till mig på michelacastellari71@gmail.com eller gå till Kafé Orion en morgon (han sitter där från 6.30 till ca 9-10) och berätta för honom att du kanske kan hjälpa honom.

Utan att gå in i detaljer så lovar jag att du skulle kunna hjälpa honom väldigt mycket om du skulle förmedla en lägenhet till honom. Ibland vill vi alla hjälpa till men vet inte hur, här har du ett utmärkt tillfälle att göra en insats för en person som skulle verkligen behöva ha sitt eget.

Snart ska jag ha lektion här i skolan så ett snabbt inlägg från mig då jag skulle bli så glad om vi kunde lösa en situation för någon jag bryr mig om och som skulle uppskatta det.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *