20% rabatt på Nordic Feel produkterna !!!

Inlägget innehåller reklam för Nordic Feel genom annonslänkar.

En av mina absolut favoritparfymer som Nicole påstår doftar ”mamma” är den klassiska Clean parfymen som jag själv funderar att köpa igen nu när det i helgen är 20% rabatt på de flesta märken på Nordic Feel.

När jag överraskade min syster köpte mig den nya Tiffany parfymen som jag gillar för sin enkla och fräscha doft men nästan lite för enkel då jag tycker att doften försvinner väldigt fort på mig vilket självklart är av önskemål när man väl köper sig en parfym.

Sist köpta parfymen är dock denna nyhet från Gucci som jag tycker är helt ljuvlig, blommigare och kraftigare (utan att bli för kraftig) och därför alldeles perfekt när man inte vill att doften ska försvinna efter en timma.

Denna och Clean parfymerna som många har som favorit kan jag varmt rekommendera …

Webshopen är fylld med skönhetsprodukter men ytterligare några tips som jag själv har och använder mig av är torrschampot från Balmain. Jag är nämligen den som olikt de flesta andra i n t e tvättar håret dagligen, två ggr i veckan räcker för min del då jag har tjockare hår som inte behöver tvättas oftare än så.

Inte meningen med att blunda på kortet (om jag nu gör det) men då det är min dotter som tog kortet så är det inte riktigt så att jag kan be henne ta om några gånger. Hon tycker inte att det är fotografens fel men ”modellens” fel, dvs. mitt fel om kortet inte blir bra så här i min blog får jag helt enkelt ”gilla läget” om jag ska få något kort på mig själv =)

Tur att de fixade till lite mitt hår igår på Salong Fazli (tack snälla <3) genom att lägga in några extensions från Great Lenghts så nu har jag totalt 80 stycken ca vilket är 110 mindre än vad jag tidigare har haft =)

Rekommenderas som ett plan B att ha hemma och att använda de där gångerna man inte orkar tvätta sitt hårsvall.

När det gäller krämer så använder jag mig av Dr Obagi krämerna som säljs endast på kliniker men ett annat märke jag gillar är Clarins och deras Beauty Flash Balm att använda för att jämna ut rynkorna speciellt under ögonen är en känd produkt som jag tror de flesta som har koll har i sin necessär samtidigt som deras läppglansar är helt fantastico!!!

Titta runt i webshopen för att se om du finner något du behöver köpa på nytt eller testa för du får som sagt hela 20% rabatt fram till söndagen den 16/9 vid köp över 599:- om du anger rabattkoden SUPERWEEK20 (rabattan gäller ej på Olaplex, Maria Åkerberg, Maria Nila samt L´Anza produkterna) men på alla andra de underbara märken du finner just HÄR.

 

 

Happy shopping!

 

 

2 thoughts on “20% rabatt på Nordic Feel produkterna !!!

    1. Min favorit bland de jag har haft eller doftat på (ca 4-5 stycken) är den som heter Clean Original EdP- På min tid fanns de bara att köpa i USA men nu är de lite vanligare vilket jag kan tycka att det är lite tråkigt men å andra sidan har jag inte hört/känt att någon annan har denna doft. Får alltid frågor när jag har på mig den och kanske för att doften känns så tycker Nicole att då doftar jag ”mamma” då hon är nog uppvuxen med att jag hade den =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *