Bättre än nutella …

Jag har många stenar som ska falla men en av de föll på plats idag när jag fick information att den tentan i utredningspsykologi 2 som ingick i kursen rättspsykologi och som jag gjorde i slutet av augusti klarade jag. Mamma Mia, vad skööööönt! En underbar känsla speciellt med tanke på att det var en klassisk salstenta.

Idag har jag annars suttit och läst gällande kursen i kriminologi som började i måndags. Det är några kapitel från två olika böcker som jag ska insupa för att nästa vecka i grupp diskutera de olika teorier och tankar. Att plugga på distans är nytt för min del så vi får se vad jag tycker om detta. Intressant att testa även om inget går emot en duktig föreläsare som kan konsten att förmedla sin kunskap på ett intressant sätt. Bättre än en brödbit med nutella vilket säger hur mycket jag tycker om en bra föreläsning =)

En väninna som jobbar endast med sociala medier och försörjer sig på det har påtalat många gånger hur viktig en lockande rubrik är så testar hur lockande ordet nutella är för er …  Jag hade gått in och läst direkt =)

 

 

3 thoughts on “Bättre än nutella …

  1. Hej!

    Undrar hur det kommer sig att din mamma bor här? Var är din pappa ( vet inte om du nämnt det tidigare)? Har din syster bott i Sverige?

    Kan du tänka dig att flytta tillbaka till Italien när Nicole är äldre?

    1. Hej! Mamma är svenska från just Borås. Hade nog själv aldrig hittat Borås på kortan annars. Jag flyttade hit först då jag ville bara göra något annorlunda och efter 3 år flyttade även mor och syster hit. Min syster flyttade tillbaka till Italien när hon var ca 19 (efter ca 6 år här i Sverige) och mamma bor lite här och lite i Italien.
      Jag skulle tänka mig att flytta till Italien eller någon annanstans. Helst skulle jag nog vilja ha ett boende i Sverige som bas för att sedan bo lite på olika ställen men detta önskemål beror på vilka möjligheter man sedan har. Vi får helt enkelt se … <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *