Bilder från Bologna och kaffe på stan …

Alla som har sin familj i ett annat land kan förstå ledsamheten att inte finnas där som idag när Matilde fyllde år och blev uppvaktad av min syster och bror innan firandet fortsatte hos sin pappa med familj.

Fick istället ringa och sjunga min ”Tanti auguri a te” sång men helst av allt hade jag bara velat sjunga live och vara där när hon vaknade pirrig över att idag är just hennes födelsedag.

Fick dock några bilder skickade från min syster så att jag fick på distans ta del av det jag gick miste …

Inga dåliga paket som väntade henne när hon vaknade <3

Leo fick nog anstränga sig lite gällande leveransen av paketen …

Och den där uppblåsbar prinsesskronan hade jag skickat för några dagar sedan så roligt att den kom till användning idag på en riktig prinsessa med stort hjärta.

Så liten men med en sådan stor empati för andra människors känslor. En gåva som inte alla besitter för det är så viktigt att ibland kanske prioritera bort något som kanske inte är så viktigt för att inte såra någon man älskar i just det som smärtar mest.

Min morgon började istället med lite träning på Arena Fitness med Tania och Pia för att sedan ta en kaffe med Tania och dottern Michaela som beställde typ allt från menyn men åt 1/4 del av det. Själv blev det kaffe och en Herbalife bars som Tania hade med sig i väskan då inga frallor fanns att köpa =)

Vi lämnade för att gå lite på stan (vilket tar 5 minuter =) innan Tania och Michaela åkte hem och jag gick och hämtade mina nya guldiga skor från Philippe Model samt passade på att köpa lite annat som ett par svarta kostym byxor och en jättefin mjukisdress i en ljusrosa tvättad nyans som är alldeles perfekt för de där höstkvällarna som snart kommer med tända ljus och filmer.

Och så kom regnet som dock inte varade speciellt länge men glad för den lilla skuren för det är trots allt det bästa vädret för en mysig lördagkväll hemma med lite mys och film <3

Önskar dig en trevlig lördag kväll <3

2 thoughts on “Bilder från Bologna och kaffe på stan …

  1. Michi,

    Vad är det för märke på de där dockorna på bilden; som Lill sessan fick på födelsedagen? De är sååå söta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *