Fredagspanelen P4 Sjuhärad

Igår eftermiddag var det dags för att hoppa in som gäst i fredagspanelen i lokala P4 Sjuhärad tillsammans med Tania och med  Sara som programledare.

De ämnen som vi skulle prata om var någon pinsam dejt och klart att man har under årets lopp samlat på sig några som kanske inte riktigt gick som man önskade även om jag kanske inte skulle kalla de direkt för pinsamma. Är nog lite för gammal/vuxen för att känna av den där pinsamma känsla som är nog mer vanlig hos yngre.

Oavsett så tog jag upp den gången då jag svimmade på första dejten och jag gjorde det inte med kläder på heller. Nix, då hade det ändå varit helt ok kanske. Den dåvarande mannen som jag inte träffat tidigare bodde på Clarion Post i Göteborg, vi skulle äta middag men då jag hade varit i Göteborg hela dagen skulle jag bara duscha av mig och byta om innan på hans hotellrum. Då badkar fanns på rummet hamnade jag där istället och är lite känslig för när det blir lite för varmt i vattnet vilket var precis vad som hände. När jag skulle resa mig från badkaret för att ta en kall dusch svimmade jag naken där på toaletten vilket självklart hördes då ”dejten” kom inrusade för att mötas av bilden av mig avsvimmad naken på golvet. Jag vaknade direkt och när jag fick frågan av honom gällande vad han skulle göra svarade jag bara lugnt ”du får gärna gå ut så att jag kan få tillbaka lite av min dignitet” =).

Tania berättade om hur hon föll ner för trappor på en teaterföreställning i Stockholm så att även de på scenen stannade upp.

Det gjorde han och middagen ute byttes till en middag på rummet med room service för jag mådde inte riktigt bra och fick stanna kvar och sova där. Kanske inte direkt det han hade tänkt sig men ibland får man bjuda på att saker sällan blir det.

Ett annat ämne var ”det egentliga nyåret” för visst är många ”taggade” efter sommaren på att skapa förändringar. Skilsmässostatistiken sägs vara som högst i september månad, många börjar träna efter att ha njutit av sena middagar och lite för mycket rosé vin. Under sommaren har man reflekterat och kanske kommit till insikt med hur man vill möta starta hösten och visst är kommande hösten en vändpunkt även för mig.

Butiken ska stängas inom en månad, jag ska plugga en kurs i kriminologi och i psykologi och beslutsfattande samtidigt som jag för första gången på 15 år ska även tillbaka och jobba som gymnasielärare på halvtid. Förändringar, vi är rädda för de ibland då de kastar oss i det okända men så viktiga att ta när man är fast i något som kanske inte är bra för oss.

Vill du höra oss när vi babblade på live så finns hemsidan HÄR där du sedan får klicka dig vidare till rätt kanal och tid (fredagspanelen ca 17.30)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *