Morgonträning …

Känner redan hur varmt det är för idag säger de att det ska bli 35 grader här i småstaden? Mamma Mia, vad har hänt denna vår och sommar?

Dagen började på Arena Fitness med löpband där jag dock går med lutning 14 idag för att sedan köra lite armar då jag helst inte vill ha de där ”muskler i viloläge” som jag så fint kallar det som annars hänger under armarna =)

Och efter att ha svettats lite gick Tania och jag till Kafé Orion där lite gröt och bär väntade. Dags att gå ner det jag en gång gått upp tänkte jag men utan någon hysterisk diet men genom att undvika det där tomma kcal som mycket av det jag gillar innehåller…

Nu ska jag fånga dagen =)

3 thoughts on “Morgonträning …

  1. Så duktig du är i denna värmen. Jag som trodde alla låg på stranden en dag som denna. Kämpa på med träningen. Kram

  2. Ja bäst o komma in i de liksom. Blev 4 Mil på cykel igår så idag var de vilodag vid stranden. Alltid lite lättare o träna på höst o vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *