Att få finbesök …

Efter att ha förbränt 500 kcal på löpbandet genom att gå med lutning 12 (Tania kör lutning 15 den där rackaren =) kl. 7 imorse fick jag en kraftig huvudvärk så har legat i sängen knockad och somnat efter att ha tagit en Treo som hjälpte till tack och lov.

Har dock tagit mig ur sängen för att gå och boka synundersökning och köpa några tabletter på Hälsoboden som är just specifika för ögonen. Snart är det nämligen höst och här i Sverige blir det mörkt redan vid 16 tiden och ärligt, jag kan inte köra i mörkret, jag ser n a d a och måste hitta orsaken till detta så att jag kan ta bilen till jobbet (ska jobba utanför Göteborg) och till Universitetet istället för att resorna ska behöva ta dubbelt så lång tid då jag tvingas åka buss/tåg pga. detta.

Tidigare synundersökningar (senaste förra året) visade dock inget så vet inte riktigt vad problemet kan vara. Brist på A vitamin sägs påverka synen i mörkret samt orsaka en viss trötthet vilket jag också har. De linser med styrka jag använder gör att pupillen kan utvidga sig så det kan inte heller bero på det som någon påpekade men håller tummarna för att en orsak hittas så att jag kan köra i mörkret nu till hösten.

Konstigt hur en dag som har innehållit mest tvätt (tvättar lakan för fullt här hemma), Netflix och sömn bara kan försvinna så fort då klockan redan är 21. Tagit min andra Treo för dagen och ska försöka somna tidigt så att jag är pigg imorgon när morgonträningen väntar igen på oss.

Igår eftermiddag när jag satt hemma och packade upp ringde Nicoles lillebror Albin och frågade om han och Nicole kunde komma och hälsa på mig och Molly. Tror att han sa framförallt Molly men jag hoppas att jag var egentligen inkluderat för sedan satt vi runt bordet och bara pratade i 1 1/2 timma innan de blev hämtade. Hur mysigt som helst …

Riktig finbesök fick jag och blev så glad för det <3

Nu ska Molly och jag återgå till sängen för idag är en sådan slö dag =)

 

6 thoughts on “Att få finbesök …

  1. hoppas du får ordning på huvudvärken, tänker bara på att Treo kanske inte är så bra för dig. Dricker du tillräckligt med vatten ? Kanske vet du hur och vad som hjälper men ändå..Kanske ska du pröva med Alvedon eller panodil. I alla fall sköt om dig!

    1. Treo och lite sömn fungerar utmärkt, tack… Vet inte varför men Alvedon tar inte lika bra på mig och ja, jag har druckit i mängder idag men huvudvärken har jag haft trots intaget av närmare 3 liter vatten =) Tack för omtänksamheten …

  2. Jag fick special beställa linser för att köra i mörker då jag var helblind jag oxå i mörker. Dessa nya funkar perfekt, är dock ganska dyra men värd var enda krona. Hoppas det löser sig för dig ?

    1. Kan du kolla vad det är för special linser och skicka namnet på de så att jag kan be optikern förklara skillnaden mellan mina vanliga och de du har? Behöver verkligen få ordning på detta nu när jag ska åka så ofta till Göteborg… Skönt att det löste sig för din del iaf. så håller tummarna att de funkar för mig med… Kolla gärna och skicka till mig =)

  3. Skickade kort separat på Messenger för jag visste inte om det gick att ladda upp här. Om du inte fått det så säg till ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *