Idag & imorgon …

Efter lite mer än 2 veckor var det nu dags att jobba ett par dagar i butiken som är öppen idag tisdag 11-15, imorgon 15-18

Dagen startade dock redan kl. 7 när Tania och jag åkte till Arena Fitness för en kopp kaffe och sedan träning, körde lutning 10 i 50 minuter och lovar att svetten rann på mig (överdriver lite lite =) Skönt efteråt som det ofta är så vi tog ytterligare en kaffe men då på Orion innan det var dags för min del att gå till butiken.

Igår skickade jag anställningsavtalet med min signatur så den 13/8 börjar jag min nya tjänst som gymnasielärare på deltid vilket kommer att kombineras med studier på Göteborgs Universitet. En slags drömtillvaro väntar i nästan 1 år och jag är verkligen glad för att nu äntligen tagit steget att bryta upp med det gamla, ett beslut som dock inte alltid är så enkelt att ta men så skönt när man väl har gjort.

Det där med att ta beslut och vilka faktorer som påverkar ett sådant är just det jag ska plugga till hösten när jag ska läsa en kurs inriktad på psykologi och beslutsfattande, hur spännande och intressant som helst!

25 grader här i småstaden så vi får se om några är på stan idag men om du är det tänk att vi har en stor lagerutförsäljning här hos oss med 60-80% rabatt !!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *