Pizza på Marcello´s och morgondopp …

Igår kväll hade Ann-Louise, Saga, Nicole och jag var sista gemensamma kväll på vår Cypern semester för idag åkte Nicole och jag hem medan Ann-Louise och Saga har ytterligare 5 dagar kvar på sin semesterresa. Tog en fin bild på Ann-Louise igår innan middagen <3

Vi gick till en italiensk restaurang och medan Nicole beställde ”Penne alla carbonara” valde vi andra pizza som vi dock åt 1/2 var för i värmen orkar man inte så mycket mer än så.

Tycker att det är så trevligt när de frågar på restaurangen om vi vill ta med oss resten hem, speciellt när de ser att hälften är kvar. Nu ville vi inte det men gillar att få frågan =)

Vi gick en liten runda bland butiker men just omkring där vi var finns det ett fåtal finare klädbutiker. Det som inte saknas är restauranger, souvenirbutiker mm… Kan dock inte påstå att vi har letat men av det lilla vi såg så är utbudet väldigt begränsat. Ann-Louise köpte dock ett underbart söt armband och halsband, tjejerna köpte sig var sin snygg t-shirt från Armani och jag suktade efter ett par skor från Trussardi som dock fanns endast kvar i storlek 41 och hur gärna jag än hade velat ha de så är jag en 38 i skor =)

Tillbaka till hotellet packade Nicole och jag för att imorse möta upp Ann-louise och Saga för en morgondopp efter lite träning.

Det syns inte på bilden nedan men mitt hår har blivit så gult efter två semesterresor i solen. Borde ha tvättat håret ikväll men väntar tills imorgon så att jag kan köpa en silverschampo och försöka få bort lite av det gula.

Efter en lång gemensam frukost följde Ann-louise och Saga med oss ute och höll oss sällskap tills vi blev hämtade av bussen för att ta oss till flygplatsen. TACK för en underbar rolig och skön vecka <3

Kl. 1840 var vi hemma i småstaden igen med en Molly som har nog längtat efter oss och med en fantastisk överraskning som jag ska blogga i kommande inlägg <3

2 thoughts on “Pizza på Marcello´s och morgondopp …

  1. Liten varning bara,om håret blivit gult av poolbadandet så ta inte silverschampoo på då kan det bli grönt!!:(
    Köp istället först ett djuprengörande som tar bort klor ir håret.
    Med vänlig hälsning, Pernilla

    1. Tack för tipset Pernilla, ska köpa det imorgon för silverschampot hjälpte inte men nu när jag läser din kommentar får jag åtminstone vara glad att det inte blev grönt =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *