Sista pooldagen på Hotel Capo Bay …

Sista dagen här på Cypern då vi blir hämtade runt 930 för att åka till flygplatsen och därifrån hem till småstaden, Molly, utförsäljning och stängning av butik, studier och nytt jobb. Mycket som väntar och förutom allt detta även lite andra förändringar som jag ser så fram emot <3

Har nog aldrig badat så mycket i poolen och havet som jag har gjort här (mer pool än hav får jag väl erkänna) på måååånga år och Nicole var nästan i chocktillstånd när jag hoppade i själv utan att hon behövde övertyga mig.

Bad, sol, umgås och mat. Så skulle jag nog kunna sammanfatta vår vecka här vilket inte alls är fel. Kanske inte den där äventyrsresan, kanske inte den kulturella heller men den sköna som innebär avkoppling på högsta nivå. Att få ha åkt iväg med min dotter och vänner på två olika semesterresor är jag så glad för då även hon har en ny utmaning som väntar: att börja gymnasiet.

Både hon och Saga går från att vara äldst i skolan till att våra yngst i sina nya skolor med nya klasskompisar, nya ämnen och nya lärare.

Men om det när vi närmar oss…

Så här söta är dessa tonåringar.

Idag fick de åka för tredje gången på den där ”ufo” som en båt drar i full fart. Vi hade fått strikta order att följa med för att filma så vi hoppade på båten och förevigade detta. Jag missade den stunden då ufot mer eller mindre vände på sig och flög upp så att tjejerna nästan trillade av. Killen som körde båten blev nog lite rädd själv av vad som hände då han saktade ner farten efter det … De fick sin lilla adrenalinkick denna sista dag och vill du se delar av deras åkandet så hittar du det på min insta story @michelacastellari

Som den lilla hönsmamma jag är var jag överlycklig när vi vår tillbaka så att de hade fått åka utan att något obehagligt inträffat och tur att jag inte såg just den där stunden som fick även Ann-Louise att ropa till där i havet.

Klockan är nu 18, vi ska duscha och byta om för att åter träffas om 45 minuter <3

(T-shirt från One Teaspoon, shorts från Dondup och glasögon från Linda Farrow)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *