Sushi restaurangen KOI …

Ann-Louise och jag möttes i receptionen kl. 7 för att gå en promenad och temperaturen låg då redan på 29 grader!!!

Tillbaka ringde vi till våra tonårsdöttrar som fick möta upp oss vid frukosten och även om jag älskar sötsaker till frukost när jag bor på hotel så gör värmen att jag håller mig till kall frukt och något mini mini onyttigt, långt ifrån pannkakorna på Marbella.

Sol och bad innan lunch på sushi restaurangen Koi som ligger i hotel området.

Restaurangen är omgiven av vatten där Koi fiskar simmar runt och de är allt annat än mysiga då de är så otroligt stora för att inte nämna att de öppnar munnen hela tiden samt låter lite konstigt =)

Vi googlade om de och det visar sig att i Japan så är dessa fiskar lite som ett husdjur i många hem, man tävlar med de och enligt samma artikel gillar dessa fiskar att bli klappade och de anses vara lite som delfiner där de känner igen olika personer utifrån stegen och annat som gör varje person unik.

Restaurangen är väldigt vit och snygg, personalen långsam och lite dryg, sushin god. Dåligt att Nicole som inte hade beställt sushi fick sin mat långt efter att vi andra hade mumsat i oss vår mat.

Vi njöt dock av sushin och av utsikten för den kan verkligen ingen klaga över …

Efter lite yatzy, ännu mer sol (Ann-Louise och jag somnade i skuggan) gick vi upp till våra rum för kvällen och medan jag var i duschen knackade det på dörren, Nicole öppnade och tog emot av personalen en fantastisk leverans som hade ringts in från Sverige till mig. Gissa glädjen att få blomsterbud när man är på semestern i Cypern <3

Älskar att få vackra bukett <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *