Vattengympa & teater på stranden …

Havet är så turkost och klart här på Cypern att här kan även jag bada i havet och så är det varmt vilket också är en förutsättning för att jag ska hoppa i …

Nicole och Saga på väg ner till havet som ligger precis 10 meter från hotellet.

De har köpt var sin snorkel för att ligga där och titta på de små fiskarna som simmar runt.

Vid 12 deltog vi i hotellets vattengympa som leddes av en tjej som nog skulle ha lämnat över passet till någon med lite mer karisma och energi. En lätt lunch senare somnade jag gott i solstolen för att sedan tillsammans spela lite Yatzy där jag dock förlorade (suck).

För att ta ett litet avbrott körde vi egen vattengympa i poolen och vi turades om att hitta på var sin rörelse som vi döpte till alla möjliga namn: elefanten, krokodilen, springaren och många fler.

Vid 17 tiden gick vi upp till våra respektive rum för att duscha och byta om innan middag väntade. Vi har halvpension här på hotellet vilket innebär att vi får välja mellan att äta lunch eller middag här.

Nicole beställde pizza som var verkligen under all kritik, som en knäckebröd och gick inte att äta, annars är maten helt ok överlag och man kan välja mellan 3 olika restauranger.

Dessa alldeles söta tonårsdöttrar <3

Det blev rätt så mörkt väldigt snabbt …

Vi gick en ett par hundra meter på strandpromenaden för att på stranden spela upp en pjäs. Ann-Louise och jag var skådisarna till denna drama med svartsjuka som tema. Vi har lite att öva på får jag väl erkänna men för att ha förberett dialogen i 2 minuter så får vi väl ändå känna oss nöjda för vår förmåga av att improvisera =)

Att vara mamma handlar helt enkelt inte bara om allt det man förknippar med ordet men även att hålla i en vattengympa samt våra skådis här på stranden i Cypern en vanlig måndag kväll =)

Våra tonårsdöttrar lär somna stolta över sina mammor denna kväll för just nu är vi tillbaka på rummet då vi ska köra lite power walk kl. 7 imorgon bitti.

Ska fråga Ann-Louise efter märket på sin klänning men min kjol och top kommer från amerikanska Free People och 1 small av varje finns kvar i butiken. Kjolen kostar nu 900:- och toppen 400:-

Nu blir det lite läsning här medan Nicole tittar på film här bredvid … Buonanotte <3

2 thoughts on “Vattengympa & teater på stranden …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *