Sista dagen på stranden …

Och så kom den här sista dagen här i Marbella då vi ska lämna lägenheten kl. 3 inatt för att åka tidigt på morgonen, anlända till Landvetter runt tidig lunch.

Vi gick idag till ytterligare ett ställe inom Puente Romano området som låg i anslutning till deras tennisområde och där satte vi oss för att äta vår frukost. Kaféet heter Lagom och den måste nog ägas av svenskar då delar av menyn stod även på svenska.

Detta kafé tillhör dock inte de som vi skulle rekommendera då vi tyckte att personalen var otrolig långsamma och hade ingen större service mind.

Blir många bilder på mat men då jag aldrig har matbilder i min vardag så tycker jag att det är extra kul att bjuda på de just nu. Kul med variation helt enkelt i bildurvalet …

Trots att vi till en början hade tänkt byta till olika beach club så har vi 4 gånger under veckan som varit legat på Trocadero som vi gillar väldigt väldigt mycket. Lugnt, trevligt och lite tjockare madrasser på solstolarna vilket gillas av oss.

Ytterligare en skön och lugn dag här i Marbella och här sitter min dotter och kollar ut mot havet och kanske att hon tänker att redan på söndag får hon åka på nästa resa. En fantastisk juli med Marbella och Cypern med olika kompisar, tror att hon nyper sig i armen i smyg (det har jag faktiskt gjort) och känner att denna sommar är en riktig bra sådan, en känsla jag inte har känt inför semestertider tidigare.

Dessa fina tjejer och vänner <3

Och så kommer två baddräktsbilder även på mig när jag har på mig Nicoles som var ”något” för liten på mig men som jag ändå lyckades trycka mig in i …

Även om det inte syns på bilden så tror jag att jag har en rumpa  eller så får jag helt enkelt se denna bild som en motivation för att börja träna den =)

Från stranden till middag på den restaurang som ligger bara 50 meter från vår lägenhet, en fantastisk god köttrestaurang, Cabana Nagueles, som du måste bara äta på om du kommer till Marbella. Enkel restaurang men köttet är verkligen to die for. Bästa jag har ätit på läääääänge så anteckna namnet!

Vi har nu packat, klockan är 23.30 och Matilda har nu hjälpt Tania med att skapa sin egna blog där hon nu skriver sitt första inlägg här på vår mysiga takterass. Får tacka så mycket www.hyramarbella.se för att upplevelsen att hyra en lägenhet är ny för mig och visat sig vara en helt underbar sådan.

Nu blir det uppesittarnatt här tills kl. 3 om vi orkar för då taxin kommer och hämtar 4 trötta resenärer som ska hem till Sverige igen efter en skön vecka här i Marbella.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *