Safari look och gamla stan …

Efter att ha bytt om från bikinin gick vi till gamla stan jag i min safari look, en stil jag hade väldigt mycket i yngre dagar i Italien och då tänkte jag framförallt på en kjol och blus i just samma färg som den playsuit jag hade på mig igår.

Vi stannade dock under strandpromenaden (från lägenheten till gamla stan 2,5 km ca) och köpte ytterligare något som tjejerna hade sett på sociala medier. Smakar som någon slags frozen yoghurt som görs framför dina ögon. Vill du se hur denna Wave görs finns den i några timmar till på min insta story @michelacastellari

Inte det godaste jag har ätit så slängde en del men nu har jag smakat på denna märkliga yoghurt/glass.

Nu dock tillbaka till min safari stil, vad tycker du?

Kände mig lite som en kvinnlig Indiana Jones =)

 

Alla ville fota sig i denna gränd, alla förutom Nicole som inte alltid förstår ”grejen” =)

I gamla stan och då kring Apelsintorget finns en massa små butiker som säljer allt möjligt.

Och hur fiiin är inte Tanias kjol som hon också har köpt här i Marbella? Älskar den och ”tvingade” henne att köpa den om man nu kan tvinga någon som redan innan ville köpa kjolen men i en annan färg.

Nicole hade på sig sin nya klänning från Saboskirt och Matilda sin nyinköpta klänning från här i Marbella. Konstaterar snabbt att den enda som inte har köpt ett enda klädesplagg här är jag …

Vi satte oss och tog en drink men min Cosmopolitan som inte riktigt smakade som en måste de ha lagt i lite extra alkohol för blev påverkad direkt av den och först efter att få i mig något att äta försvann den där obehagliga känslan.

Var dock inte den som betedde sig märkligast =)

Runt 23 tiden tog vi oss en promenad hem till vår lägenhet istället för att ta taxi men så skönt att röra på sig lite då vi även idag ska tillbringa vår sista dag här med att bara ligga i var sin solstol.

Nu är klockan 945 och vi får nog väcka de där söta trötta tonåringar om vi ska äta frukost, sola och packa. Vi ska lämna lägenheten mitt i natten då vi har en väldigt tidig morgon flight men vi ses kanske här inne en stund ikväll…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *