En riktig skön dag på stranden …

Vår morgon startade med en frukost/lunch på Celicioso där vi har varit en gång tidigare. Vi äter 2 måltider om dagen så frukosten blir som en lunch vilket min dotter tog fasta på då hon hade längtat efter att testa deras pasta alla carbonara.

Som den italienskan jag är som äter annars pasta bara i Italien ska jag allt ge de beröm, tyckte att den var riktig god så rekommederas av både mor och dotter Castellari.

För min del blev det en cappuccino och så beställde jag någon smörgås med ägg på men även om jag ibland försöker som igår så får jag verkligen inte i mig ägg så för mig blev det en kaffe och så en bit på den där söta cupcake som jag köpte mest för att jag bara ville ha en att fota och smaka på.

Tania i sin vita strandklänning hon har köpt här i Marbella.

Nöjda och mätta gick vi till vår strand Trocadero för efter att ha hyrt solstolar där i tre dagar räknar vi de just som våra =)

Vi köpte lite vatten och tjejerna Cola i en av de många söta kioskerna som finns på strandpromenaden.

Det var riktigt skönt på stranden igår då det blåste lite vilket gjorde att jag kunde ligga och sola i flera timmar utan att känna av det. Farligt i vanliga fall men då vi hade låtit huden vila så kunde jag njuta av det istället.

 

Igår blev det inte så mycket badande för tjejerna, de låg mest och pratade för att här ovan ta en liten paus där Matilda bloggar och Nicole tittar på något på youtube.

Själv läste jag den bok skriven av Läckberg som jag köpte på en bibliotek för endast 5:- ! Det kallar jag för en riktig fynd!

Om kvällen i gamla stan i nästa inlägg. Klockan är 8.30 och ska ta en kaffe paus. Tjejerna ligger och sover så Tania och jag försöker aktivera oss med sociala medier för att inte väcka de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *