Don Leone & Puerto Banus …

Ikväll blev det min sköna jumpsuit från Hale Bob, go green helt enkelt <3

Resans sista restaurang/kafé som stod på tjejernas bucket list prickades av ikväll när vi tog taxi till Puerto Banus och satte oss på den italienska restaurangen Don Leone. Också en restaurang som de har sett besöks av favoriter på youtube och andra sociala medier. De gör sina urval på ett helt nytt sätt men klagar inte då det har varit bra val hittills och alltid trevligt med rekommendationer som verkar inte ha varit sponsrade.

Matilda och Tania valde pasta, Nicole kött och jag pizza. Ingen orkade äta upp och trots det var vi så oerhört mätta att jag kunde inte förstå att kypare som försökte bjuda in till sina restauranger inte redan såg på oss att vi hade precis ätit =)

Denna pizza är en favorit med rucola, parmesan, körsbärstomater och Parma/serranoskinka … Utmärkt val och mumsig till skillnad från den äckliga vi delade på Apelsintorget.

Vi gick in i några butiker, Tania köpte en strandklänning och en kjol medan vi andra tog taxin hem tomhänta. Den trevlige taxi chauffören berättade att den riktiga högsäsongen är 15/7-15/8 och det är då Kungen av Saudi Arabien kommer med sitt sällskap på 500 personer (släkt och närmaste vänner) och de bor i en palats som inspirerats av Vita Huset.

Det är då fortsatte chauffören man ser Ferrari, Lamborghini och alla andra lyxiga bilar precis överallt. Kan tänka mig att den stora lyxen syns tydligt med hans ankomst.

Annars tycker jag som förra gången att det är rätt så lugnt här. Inga köer, inte så mycket folk på stranden (tvärtom tom.) och väldigt behagligt för en som mig som inte uppskattar stora folkmassor.

Han körde oss ”hem” och vi gick mer eller mindre och la oss direkt. Nu är klockan snart 8, Tania och jag sitter med kaffe och datorer i väntan på att tonåringarna vaknar vilket kan ta en stund. Idag ska vi lägga oss på stranden för att njuta av näst sista dagen här i Marbella. Veckan har gått sååå fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *