Nicoles & Matildas semester bucket list …

Tania, jag, Nicole och Matilda var i Paris i maj och tjejerna hade då gjort en Bucket list över ”things to do” som innehöll allt från kulturella ting, till kaféer som deras favorit youtubare har själva besökt. Även till denna semester här i Marbella så finns en sådan lista och sakta men säkert får de pricka av det som de har skrivit ner på den.

Att gå till Gamla stan från vår lägenhet är det ca 2,5 km så en perfekt kvällspromenad med mängder av små butiker och underhållning på vägen.

Att äta en glass som är gjord som en ros är en av de saker som tjejerna var bara ”tvungna” att göra så glädjen var stor när vi igår kväll på strandpromenaden på väg mot gamla stan och Apelsintorget fann ett litet ställe som just hade dessa vackra rosenglassar.

Matildas val av smaker och färger ..

Nicoles gelato …

När tjejerna skulle fota sina glassar kunde jag inte annat än att hålla mig för skratt för det är inte lätt att få till den ”perfekta bilden” så filmade de under tiden och la ut på instastory @michelacastellari

Tania och jag nöjde oss med var sin kaffe och var sin macarons …

Ibland kan en Bucket list innehålla något så enkelt som en vacker glass för 4 euro och jag älskar Bucket listor och framförallt älskar jag när människor får möjligheten att pricka av något de vill göra/uppleva <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *