Att blåsa upp en flamingo fågel …

Min söta dotter visar vid några tillfällen prov på stor tålamod som när hon igår bara tog fram den där flamingo fågeln som idag ska ner till stranden och som vi alla skrattade åt då bara halsen hade för mig tagit 30 minuter att blåsa upp för att sedan ge upp resten av kroppen.

Men icke för Nicole. Tania tog tiden och 20 minuter tog det för henne.

Idag (till skillnad från igår) väntar en sköööööön dag på stranden där vi redan har tittat ut den beach club där vi ska ligga och sola/läsa hela dagen på.

Tänk egentligen vilken fantastisk sommar vi har gällande vädret oavsett om man semestrar i Sverige eller inte men själv är jag tacksam även att få lite miljöombyte och att för första gången sedan jag flyttade till Sverige få ha närmare 3 veckors semester under juli månad.

Har skickat även ett mail till de som äger de 4 lägenheterna här på Marbella där vi hyr en av de så hoppas att jag kan få ge de som önskar semestra här en rabattkod som ni kan nyttja vid en bokning. Hur bra är inte det? Jag ska själv hyra den större lägenheten i april då vi ska fira min mammas födelsedag (70) här tillsammans med min syster och syskonbarn.

Nu ska njuta av en kopp kaffe här på takterrassen och sedan börja gå till stranden…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *