Framme i Marbella …

Klockan är 6.30 och Tania och jag är vakna sedan 5 ca. Vi är båda lite f ö r morgonpigga helt enkelt men nu har vi löst bildöverföringen med hjälp av airdrop tills någon hemma får kolla varför det inte fungerar på det där vanliga sättet jag har gjort på de senaste 8 åren =)

När vi landade hade vi förbokat en större taxi så där stod vår kille och mötte upp oss precis vid utgången och tjejerna skrattade när jag hälsade honom med två kindpussar. Så fort jag lämnar Sverige så blir jag italienska direkt och gissar att han inte blev allt för chockad då de borde hälsa på samma sätt även här trots att två fnittriga tonåringar gick bakom mig.

Skönt med större taxi när man är 4 personer med 4 resväskor. Taxiresa från Malagas flygplats till Marbella kostade oss 93 men vanlig taxi kostar ca 80-85 men värt de där extra euron om man är några stycken att åka bigger…

Väl framme i den underbara söta lägenheten (bilder kommer på den) som egentligen är för 2 personer, funkar för 3 men nu blev för 4 valde vi att direkt gå till en större supermarket (ligger bara 200 m från oss)  för att handla en massa dryck, frukt och lite plock till kvällen.

Vi packade sedan upp och hade en sådan där skön kväll där tjejerna gick ner till poolområdet för att emellanåt ta en dopp medan Tania och jag låg i våra solstolar och läste på den rätt så stora takterrassen som lägenheten har. Två solstolar, bord med tre stolar och en soffgrupp finns där så alla kunde verkligen sola och bara mysa denna första ankomstdagen.

Ytterligare en kompis till tjejerna skulle ha följt med men hon blev illamående samma dag som vi åkte och valde av säkerhet att stanna hemma och avvakta så får vi se om hon ansluter sig om någon dag istället. Otroligt tråkigt att bli dålig avresedagen när man har längtat så men tror ingen vill ta risken att sätta sig på ett flyg när man redan innan känner sig illamående. Håller tummarna för att hon blir bättre <3

Solsken trots att klockan var över 20 så vi satt länge och bara njöt på takterrassen.

Utsikt över poolområdet och havet. Kan det bli bättre än så? Nu är klockan snart 7 och vi längtar efter att få sätta igång kaffebryggaren men väntar en stund till för att inte störa allt för mycket de två tonåringar som i vanliga fall kan sova till 11 men som idag får gå upp betydligt tidigare då vi ska vara på lördagsmarknaden lite innan de öppnar för att inte missa de godbitar som man kan hitta om han är där först …

Godmorgon på er hemma i Sverige och idag är det match och vi ska själva se till att titta!

2 thoughts on “Framme i Marbella …

  1. Hej

    Härligt att ni är framme och att du nu kan överföra bilderna till dina inlägg, ser framemot följa er solsemester. Oj stackare tjej som blev magsjuk, hoppas hon kommer komma om några dagar
    Kram

    1. Hon kände sig inte bättre så hon kommer tyvärr inte … Så tråkig när man har sett fram emot en semester med vänner och blir sjuk samma dag =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *