Middag på Fästningsterrassen & nordic light …

Igår kväll blev det lite gambas och lite ceasar sallad på Fästningsterrassen i Varberg som ligger vackert på höjden med utsikt över havet.

Fantastiskt läge men lite märkligt i mina ögon och tycke att man inte beställer vid bordet. Lite av ”känslan” försvinner i sådana små detaljer men så är jag kanske lite gammalmodig när jag tycker att man går på restaurang för att slippa göra något själv =)

Magiskt ljus, nordic light som min syster kommenterade bilderna på Instagram.

Tänkte visa jumpsuiten från HM i sin helhet men som du ser så sitter den kanske inte som den borde vid bysten då den är fortfarande för liten för den men med en jeansjacka på döljer man lite det … Så ser den dock ut för dig som är intresserad (länk till den i tidigare inlägg) och som jag skrev så är detta inget sponsrat inlägg så bara ett genuint tips. Min jeansjacka är från Levis.

Älskar kvällsljuset och miljön …

Vi åkte sedan till klipporna där Nicole och Matilda var och hade picnic. Nicole har varit hos sin kompis här i Varberg i 3 dagar så tack till Marita som öppnar upp sitt hem till min dotter <3

De var så söta när de satt där och myste trots att det blev något kyligare just då …

Och det är dessa två förväntansfulla tjejer och kompisen Kimmie som Tania och jag åker till Marbella med imorgon bitti. En riktig rolig tjejresa väntar med dock mycket sol och bad och morgonpromenader för min och Tanias del.

Tjejerna tog cykeln tillbaka till stugan och vi tog bilen därifrån. Butiken är idag öppen 13-18 så hoppas att du kommer in och tittar på allt fint som du finner i vår utförsäljning <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *