Att packa ner något lite ”märkligt” i resväskan till Marbella …

Kattmat för hela veckan är inköpt, nycklar till min lägenhet har lämnats till snälla Ulrica och Hans som ska ta hand om min lilla samtidigt som de ska fixa några ”detaljer” i hemmet.

Resväskorna är packade, passen och biljetterna ligger i min väska och så har jag ikväll även bokat en större taxi som hämtar oss imorgon på flygplatsen i Malaga för att köra oss till Marbella och då till den lägenhet där vi ska bo i.

Tjejerna (3 tonåringar) är taggade och Tania och jag med för all del. Vi längtar nog mest efter sol och pocketböcker på stranden för att på kvällen se och uppleva de mer mysiga delarna av Marbella men vi har även lovat varandra morgonpromenader för att få igång kroppen lite innan vi låter den koppla av.

Vi ska bo med perfekt läge vilket är självklart väldigt skönt då vi har inte tänkt hyra bil under den vecka vi ska vara där.

6.30 åker två bilar från Borås till Landvetter med fem resväskor och fem semester längtande tjejer/kvinnor som självklart har packat ner alldeles för mycket.

Det roligaste/märkligaste jag har packat ner? Två rullar toa papper av den enkla anledningen att jag ogillar starkt de billigare gråare och strävare toapappret som många köper till sina hem. Troligtvis finns mjukt Lambi papper i lägenheten men för att inte riskera detta får två rullar följa med så att de finns från dag 1 =)

Lägenheten ligger i anslutning till en massa butiker så allt finns självklart att köpa där men det, Gevalia kaffe och mina favoritservetter för städning är med från småstaden. Lite annorlunda är jag nog trots allt =)

 

 

6 thoughts on “Att packa ner något lite ”märkligt” i resväskan till Marbella …

  1. Väl ordning i den väskan M, ha det så skönt och njut o koppla av från allt …

    G

  2. Hej

    Det ser ut som min väska haha jag har med mej kaffe och även kalles kaviar på semestrar

    Trevlig semester, njut o må gott. Vill säga att jag fick många komplimanger när jag hade Fira klänningen, jag gillar den så mycket
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *