Ett tips för 299:- !!!

Idag tänkte jag tipsa dig om en jumpsuit som jag faktiskt köpte på HM. Har nog inte handlat där på flera år men när jag såg den var jag bara ”tvungen” att prova den och köpa den =)

Jag har storlek 40 på mig för som alla med större byst vet så kräver en dragkedja att man går upp en storlek. Min är köpt på ordinarie pris i HM butiken här i småstaden men när jag sökte upp den på deras hemsida HÄR såg jag att den nu kostar endast 299:-!!!

Detta är inget adlink eller liknande om jag kan tjäna pengar på men bara ett genuint tips från mig då jag tycker verkligen om den.

 

Snart mot kusten där min dotter befinner sig nu i butiker där hon provar olika bikini inför kommande Marbella resa. Vi åker redan på fredag morgon så mycket att fixa innan så butiken är imorgon öppen 13-18 istället för från 12 som jag tidigare hade skrivit.

 

2 thoughts on “Ett tips för 299:- !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *