Mysig besök av Mikkan …

Det var ett tag sedan Mikkan kom från Sigtuna för att tillbringa helgen här i Borås och så mysigt det är. Klockan är 23 och hon har redan somnat här bredvid mig men med tre barn så vet vi alla som har haft mindre barn att det man uppskattar mest är inte att gå ut och festa men att bara få ha en lugn och skön helg utan att någon ropar ”mamma” på en hela tiden.

Vill man festa så är det nog inte mig man väljer i första hand att åka till =)

Vi gick dock först rätt så tidigt ner till Vinci då vi inte hade ätit lunch och där valde vi två rätter och gjorde en egen liten buffé av vår beställning.

Om tre veckor ca fyller Mikkan 30 år vilket gör henne 17 år yngre än mig vilket även innebär att när hon är lika gammal som jag är idag så är jag 64 om jag får lyckan att må bra så länge … Ska nog inte räkna på ålder =)

Vi åt, pratade, myste men sedan var det verkligen hemma vi ville. Balkongen, lite godis och film. Så mycket party prinsessor är vi en somrig fredag kväll som denna och min klädsel var verkligen ingen party sådan heller för jag ä l s k a r denim och även denim till denim.

Jeans från One Teaspoon, linne Pierre Balmain, jeansjacka Levis, bälte Gucci och sneakers Philippe Model.

Nu ska även jag sova för imorgon ska vi åka och ha en skön dag vid kusten, godnatt från oss där en redan sover och den andra har ögonen som går i kors =)

 

One thought on “Mysig besök av Mikkan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *