Att visualisera på något man skulle vilja uppleva …

Andrea Bocelli ska snart ge sig ut på turné och jag vill inte uppleva hans musik på Scandinavium, dit han även ska, men i Verona där akustiken sägs vara något helt fantastisk förutom den historiska miljön under bar himmel.

OM jag får möjligheten att åka dit i september då ska jag ha på mig DENNA klänning från For Love & Lemons! Har precis lämnat in den så att de tar bort bygeln så att jag får plats =)

Tänker på den där attraktionslagen där man ska visualisera och bete sig som om det man vill är på gång så om klänningen är klar så kanske den där biljetten till Arenan i Verona där Andrea Bocelli ska uppträda dyker helt plötsligt upp och jag ser redan stjärnhimlen ovanför mig medan hans röst och musik ger mig gåshud …

Nu är jag dock så långt från Verona jag kan komma (eller nästan) och befinner mig i butiken där jag ska vara fram till 20 ikväll. Laddat med en flaska vatten för här är det inte bara varmt men jobbigt varmt!!!

 

 

 

2 thoughts on “Att visualisera på något man skulle vilja uppleva …

  1. Tycker absolut du ska ha den klänningen skit snygg på dej. Få plats? Tycker den ser ut o passa perfekt. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *